Over Ons

Wij van BBQgeweld houden van sappige stukken vlees, knapperige groenten en leuke desserts uit de BBQ. We stoppen geen rommel in de BBQ! Maar maken alles zelf, gewoon van verse en eerlijke ingrediënten.  We gebruiken goed en degelijk gereedschap en een flinke dosis gezelligheid met op zijn tijd een lekker bijpassend biertje.

Door de hectiek van het dagelijkse leven schiet het BBQen er soms wel eens bij in. Wij van BBQgeweld willen je inspireren je BBQ weer aan te slingeren. We delen leuke recepten van makkelijk tot uitdagend. Recepten die vaak net even anders zijn, met andere woorden; van eigenwijs tot super standaard.

Wie zijn wij?
Mirko en Mark goede vrienden en BBQ fanaten. Ze worden zelf heel blij van BBQ-en en raken hier dan ook niet over uitgesproken. Soms tot irritatie van onze vrouwen 😉 Maar als het weer etenstijd is, de typische geur van de BBQ je tegemoet komt dan genieten we van het samen zijn en het eten en dat maakt alles weer meer dan goed. Zo houden we onze gezamenlijke hobby stiekem toch alweer heel lang vol.

Mark

Mark heeft jarenlange ervaring in de professionele keuken en is dan ook onze expert op het gebied van smaken, garing en kruiden.

Als Mark niet aan het werk is in de horeca steekt Mark graag een van zijn Big Green Eggs aan om, vaak samen met Mirko, te experimenteren en nieuwe spannende recepten te schrijven. Mark maakt ook de meeste foto’s dus zie je weer een prachtig plaatje bij een van onze recepten of verhalen staan dan is de kans groot dat Mark deze zelf geschoten heeft.

Is een van je gerechten ondanks alle inspanning mislukt? Dan weet Mark vaak waar het verkeerd is gegaan.

Mirko

Mirko is al jaren BBQ fanaat en steekt zowel in de zomer als in de winter regelmatig zijn Black Bastard aan. Hij houd van het experimenteren met BBQ gerechten door af te wijken van de standaard methodes.

Mirko is eigenaar van een webhostingbedrijf en hij repareert fotoapparatuur. Deze website is dan ook grotendeels uit zijn handen gekomen, van de indeling tot het logo. Ook het bedenken van nieuwe tools voor in, op of rond de BBQ is iets wat hem bezig houd.

Heb je een vraag over de technische kant van het BBQ-en of onze website? Dan ben je bij Mirko aan het juiste adres.