door BBQ Geweld | okt 10, 2018 | Soepen
Heb je er al eens aan gedacht om soep in je bbq te maken? Een gietijzeren pan is wel een vereiste voor dit klusje. De uien laten zich heerlijk karameliseren in de gietijzeren pan, en het vleugje rook maakt de soep lekker rijk en geeft het geheel meteen wat body. De...
door BBQ Geweld | okt 10, 2018 | Varken, Vlees
Deze stuffed fatty is een van de vleesgerechten welke stiekem een complete maaltijd is. Dit gevulde gehaktbrood doet het prima als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht met gekarameliseerde wortels uit de BBQ en gebakken aardappels. Ook op een stuk brood en zelfs de...
door BBQ Geweld | okt 10, 2018 | Snacks
Deze platte jongen zit vol kaas en chutney. Makkelijk, snel, leuk en weer eens wat anders. De spicyness van de zoet zure chutney maakt deze pita! Dus wat ons betreft zeker de moeite is om hem eens in de bbq te stoppen. Weinig voorbereiding voor dit leuke bijgerecht,...
door BBQ Geweld | okt 10, 2018 | Sauzen, Rubs, Marinades
Van deze prettige en pittige chutney kunnen we geen genoeg krijgen! We maken het daarom in een redelijk grote hoeveelheid. Het is altijd wel een 20 minuten flink janken als we aan de uien beginnen dus neem een scherp mes…. Dat scheelt echt tissues! Deze chutney is...
door BBQ Geweld | okt 8, 2018 | Varken, Vlees
Dit glanzende stukje spek is een stukje spek waar je blij van wordt. De zoet zoute marinade is een allemansvriend. Het is fijn als het stuk spek een nacht in de marinade kan slapen, maar als dat even niet lukt dan volstaat 2 uur marineren ook Benodigdheden...