door BBQ Geweld | nov 24, 2018 | Snacks
Deze Italiaanse bol is (bij ons) een typische zondagmiddag-snack. Snel en eenvoudig te maken en altijd lekker, heb je afgelopen avond iets teveel lekkere biertjes gedronken? Dan helpt deze bol je er weer bovenop! Uiteraard komt ook deze bol helemaal uit de BBQ, de...
door BBQ Geweld | nov 10, 2018 | Nagerecht
Deze luchtige jongens zijn de perfecte afsluiter van een BBQ diner. Voor ons bevat het de drie S-en: Snel, Safe en Simpel 😀 Lekker klaarzetten ’s middags  en na het hoofdgerecht uit de koeling toveren en in de bbq zetten… Tadaa! Het zijn allemans vriendjes...
door BBQ Geweld | okt 10, 2018 | Varken, Vlees
Deze stuffed fatty is een van de vleesgerechten welke stiekem een complete maaltijd is. Dit gevulde gehaktbrood doet het prima als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht met gekarameliseerde wortels uit de BBQ en gebakken aardappels. Ook op een stuk brood en zelfs de...
door BBQ Geweld | okt 10, 2018 | Sauzen, Rubs, Marinades
Van deze  prettige en pittige chutney kunnen we geen genoeg krijgen! We maken het daarom in een redelijk grote hoeveelheid. Het is altijd wel een 20 minuten flink janken als we aan de uien beginnen dus neem een scherp mes…. Dat scheelt echt tissues! Deze chutney is...
door BBQ Geweld | okt 8, 2018 | Varken, Vlees
Dit glanzende stukje spek is een stukje spek waar je blij van wordt. De zoet zoute marinade is een allemansvriend. Het is fijn als het stuk spek een nacht in de marinade kan slapen, maar als dat even niet lukt dan volstaat 2 uur marineren ook Benodigdheden...